Inschrijven

Proberen of badminton iets is voor je, kom dan op maandagavond in Het Turfschip in Etten-leur Noord kennismaken met onze vereniging. De eerste 2 keer kun je gratis proefspelen. Voor de beginnende speler zijn er tijdelijk rackets beschikbaar. Er is regelmatig de mogelijkheid nieuwe rackets uit te proberen, advies te krijgen en te kopen via onze samenwerking met Ton Both. Deze komt regelmatig langs. 

Kennismaken kan tijdens onze speeltijden: 

  • pupillen   :  6 t/m 12 jaar    : 18.30 uur tot 19.30 uur, gevorderden tot 20.00 uur,
  • junioren  : 13 t/m 17 jaar   : 19.30 uur tot 22.30 uur, 
  • senioren :  18+ jaar           : 20.00 uur tot 22.30 uur.

Graag tijdens de speelavond je eerst even melden bij de trainer(s), deze zullen je opvangen en wegwijs maken. Na 2 proefavonden dien je je in te schrijven via het inschrijfformulier dat via de trainer(s) verkrijgbaar is of via de link (download). Contributie gaat via machtiging. Contributie senioren € 45,-- per kwartaal en € 32,50 voor junioren en pupillen. Ingevuld formulier inleveren bij de trainer(s). Eénmalige inschrijfkosten € 8,-.  Per januari 2016  € 5,-- Badminton Bondsbijdrage per jaar, afschrijving bij aanmelding of in 1e kwartaal indien reeds lid. Voor minderdraagkrachtige ouders van jeugdleden bestaan gemeentelijke regelingen voor sportdeelname.

Eventuele deelname aan de interne trainingen en RBB-competitie is verder gratis. Bij competitiedeelname BC Saturnus-shirt op leenbasis.

Toch meer informatie vooraf nodig, dan graag contact via  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (of via Contact).

* Badmintonrackets en goed advies over badmintonrackets is moeilijk te krijgen in de diverse sportwinkels, grip en snaar/bespanningsreparaties zijn vaak duur. Via onze vereniging heeft u toegang tot dit alles via Ton Both. Hij komt regelmatig langs op de vereniging voor advies en grip- en snaarreparaties.

Wijzigingen in (e-mail)adres, naam, machtiging et cetera. Tijdelijk contributie stopzetten. Uitschrijven.

Graag zo spoedig mogelijk doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GEBLESSEERD: Indien je tijdelijk niet kan spelen i.v.m. blessure, langdurige ziekte, prive-omstandigheden, dan kun je je contributie tijdelijk stopzetten. Dit dan zsm doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .