Nieuws BC Saturnus

Rectificatie: Aanvangsdatum is maandag 13 juli a.s.!

Beste leden, ouders/verzorgers,

Het binnen badmintonnen kan weer opgestart worden!

We kunnen op maandagavond (juli en augustus) terecht in de sportzaal van het Munnikenheide College te Etten-Leur. Het sportgebouw is links tegen over het hoofdgebouw van de school gelegen. Het adres is Trivium 60 te Etten-Leur.

De training/vrij spelen vindt plaats op de reguliere speeltijden:

  • Pupillen t/m 12 jaar: 18.30 tot 19.30 uur
  • Junioren 13 t/m 17 jaar: 19.30 uur tot 20.30 uur
  • Senioren 18 jaar en ouder: 20.00 uur tot 22.30 uur

Natuurlijk dienen we de richtlijnen van het RIVM na te volgen. Helaas is het niet mogelijk voor ouders om te blijven kijken. De pupillen zullen bij de ingang opgevangen worden door een begeleider van de vereniging.

Indien je in het bezit bent van een eigen racket deze graag meenemen, maar voor diegene die geen eigen racket hebben, kan een racket van de vereniging gebruikt kunnen worden (deze worden regelmatig gereinigd).

Het verzoek is tevens om thuis om te kleden voor/na de training, de douches in de kleedkamers kunnen niet gebruikt worden.

Nu we weer gaan starten zal, zoals eerder aangekondigd de contributie definitief geïnd gaan worden.

Mochten er vragen zijn dan horen/lezen we die graag.

 

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BC Saturnus

 

=====================================================================================================================================================================

Belangrijke mededeling omtrent Airbadminton!

Beste leden, ouders/verzorgers,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij niet gaan starten met Airbadmintonnen ondanks de eerdere berichtgevingen. Op dit moment kunnen wij als vereniging niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van het RIVM.

In de eerdere berichtgeving hebben wij aangegeven dat je op eigen initiatief een baan kan huren bij Tennisschool Patrick Nooijens. Dit is nog steeds mogelijk maar niet in naam van BC Saturnus. Ook voor particulieren gelden de veiligheidsvoorschriften van het RIVM en is BC Saturnus niet aansprakelijk.

Op dit moment zijn wij als bestuur in gesprek met Het Turfschip om het binnensporten per 1 juli weer op te pakken. Echter is in de maanden juli en augustus de maandagavond niet beschikbaar maar hopelijk wel de donderdagavond. Graag zouden wij van jullie willen weten of er interesse is om de genoemde maanden binnen te badmintonnen. Wij willen jullie dan ook vragen om dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar te maken. Indien dit doorgang kan vinden zullen wij jullie via de e-mail en website op de hoogte houden.

Per 1 september kunnen wij weer op maandagavond in Het Turfschip spelen. De contributie zal zoals eerder vermeld per 1 juli geïncasseerd worden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BC Saturnus

 

 

==========================================================================================================

 Rackets/bespanning/grips via de club

  • Door samenwerking met onze vaste partner KW FLEX in Rijen https://www.kwflex.nl  is het mogelijk om je wensen qua racket kenbaar te maken op de clubavond. In overleg met KW Flex zullen we een aantal rackets selecteren waarmee je daarna kunt proefspelen op de clubavond. Enige voorwaarde: beschadigen tijdens oefen-spelen is kopen! Geen koopverplichting na proefspelen.
  • Racket laten bespannen kan ook via KW Flex (leverduur: 1 week na inlevering op de clubavond). Kosten +/- € 17,- afhankelijk van bespanning/snaar. Betaling contact en gepast.

 

Competitie seizoen 2020-2021

RBB competitie voor senioren start in oktober 2020. Meer detailinformatie via de teamcaptains aan de vaste spelers verdeeld.

Uitslagen en speeldata etc via  www.toernooi.nl .

 

Electronische RBB/NBB spelerspas 2020

Je ontvangt geen plastic spelerspas meer van de RBB/NBB. Pasje komt via e-mail zo rond half januari binnen dien je zelf uit te printen. Pasje dien bij je te hebben als je competitie gaat spelen! Bondsnummer is via bestuur@bcsaturnus.nl op te vragen. 

Zonder deze electronische pas per 01-01-2020 heb je geen (wedstrijd-)speelrecht meer en kun je niet aan competitie, toernooien, clinics etc deelnemen.  

Onze Privacy statement is aangepast en op de website geplaatst onder het kopje Inschrijven.

 

ACTIVITEITENSCHEMA 

week nummer datum junior/pupillen Senioren bijzonderheden
2020        
12        
13        
14        
15        
16 13-apr Geen speelavond Geen speelavond 2e paasdag
17        
18 27-apr Geen speelavond Geen speelavond Meivakantie
19        
20        
21        
22        
23 1-jun Geen speelavond Geen speeland 2e pinksterdag
24 8-jun Avond 4-daagse geen pupillen Avondvierdaagse
25     Clubkampioenschappen  
26 22 juni       
27 29-jun    
28 tm eind augustus       
29 13-jul ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE t/m 16-8